Cookiemonster

Just an ordinary blog from an ordinary little girl .

Monday, 23 January 2012

 

Bla...Blla..Bla..

Boom -3 , zoom-3 . Zoom la kau , bluek . Aku gila k-pop pown salah ke , aku anggap L.joe mcam bf pown salah , adoih . -,- .Aku ada satu hari je lagi la nak pegi asrama , hari ni dah selasa .Nak tolak  x leh aku da kat pahang , sedih la .X dapat nak tolak .So , byebye .

#Untunglah kwan aku budak hot , huhu .
#Kau budak hot of coz la ramai orang minat ,
#Aku budak pendek but aku bangga .

=Mehrong=
Nado Saranghae~

 

Asrama

Asrama ??? , jyeah aku masuk MRSM la hari Rabu nieh .Ouh , tidak bubye internet , k-pop dgan tv.MRSM nye dah la jauh , hadoi .Takpee pandai lha kau nanti .Jagan gedik nak balik .

Aku balik kampung dulu them sepupu aku makcik aku suma duk ckap hati-2 jagan kena buli , hadoii .
Mak cik aku suruh buat muka kerek , hahaha .LOLs .

Dah la ,
k ,bhai.(terpengaruh dengan nafis)
ddong ddong (terpengaruh khutoria ) .

 

Kawan-2

Assalamualaikum  , ouh yeah .Aku x ada update pown sbab kat kmpung takdee internet LOL ,dkat kampung boleh tahn gak ramai yang balik ,akhirnya aku dah boleh bezakan sepupu kembar aku tu .Sorang potong rambut rafee .Sepupu aku plak x abih SMS awek dia , hadoi  = =" ,(sepupu aku ramai lelaki) . Dorang layan game la .

Chill

Aku teringat kwan-2 aku .huhu , kdang aku nieh jahat .Tahun nieh memang x best kot , kwan-2 aku cam pinggirkan aku jerp.Aku takdee kwan pun , huhu .LOLs but aku sayang korang .-11 people.

Aku tahu aku x perfect sorry , aku x cantik , aku x coll and hot tapi aku  sayang kau .

huhu , serious tahun lepas bosan .

#Kau sayang kawan kau , aku sayang !!!










Thursday, 19 January 2012

 

Look-3

Korung perassan x gamba dekat bawah tu , yeh.Itu bf terbaru aku -LJOE , aku fallen kat dia , semalam .Ouh , TEEN TOP !
-Saranghae LJoe

LJoe -cute !

 

Order ??

Hihihi , Gud Pm guys , okay back to de topic.Hah , korang suma ada yang sunbae(senior)and dongsaeng(newbie) kan , masa aku dongsaeng dulu klau bole suma aku nak ubah mcam ada backgroud cantik yg dipanggil "blogskins" , klau nak mintak ada blogskins plus whateva uh boleh , pegi jerit dekat kotak jerit ye .Kepada dongsaeng yang nak shout la , no charge kecuali tlong follow and promote , oke.
#Aku Ikhlas nie !!!
Oii , gamba kau  out of the topic le .(ye ke , hehehe. )
11pm ,
Night -:* 

 

bla..bla..bla

Assalamualaikum , korang tengok tak tv tadi -999 tu , pasal halal tu ,Aku rasa yang hijau-hijau uh ,Tutti Frutti ,oma , shocked kot , aku pernah la makan , sedap sbb ada   %*@# , hadoi .
But , aku x pasti lagi , kena buat penyesiatan lanjut , nanti aku post again pasal benda tu .

#remember aku x pasti lagi , aku tgah siasat lagi , UNDERSTOOD !

Labels:


 

Hoi-3

Assalamualaikum , dua-tiga hari ni keja aku asyik design blog but i am happy , aku kan dah nak pegi asrama mesti lah gunakan masa yang terlebih-lebih ni.

Oke , akuu kan newbie , lama-2 aku dah tau dah skit.Yeah , bnyak benda da aku leh buat .
Aku tgah buat blog ke-dua aku uh , dan ada perubahan yang banyak gak .
Thankx tu tuto-tuto orang yang aku follow , hihihihi.


#Kan aku cakap tuto aku dah nak lahir , yeah .Dia akan lahir dalam esok , lusa ,dan lusanya atau Isnin depan ,promise !
-Tutorial dah nak dilahirkan !!-Wait tau ~


Say Cheese , photogharper dah tangkap gamba anda !





Wednesday, 18 January 2012

 

Skin

Assalamualaikum and Hello , P E A C E ~
Korank rasa kan , nak tukar skin ke , aku rasa x pyah sbb nnati suma aku kena buat balik
.Waduss ~Penat seyh !!!Maybe x sesuai , aku tahu .Biar la , aku sayang blog nieh , x kan ubah dah !
Smile :) 

Labels:


 

URL blog

Blog url aku dah tukar dgan ni ,http://cookiecaramello.blogspot.com/ .
Aku dah tak pakai tutorial and frrebies yg HIASAN tu .
Hehehe , tunngu tuto in process.

Labels:


 

Follower oh follower

Serious aku x de follwer lagi , rupanya SBB  x de follow button , adhoi - nak masukkan button tu plak .


-FOLLOW AND DASHBOURD BUTTON.
Coming soon .
xoxo


#Bila dah ada button uh , folow blog aku yg x berapa OhSem ni , tau.Aku follow korang balik nanti , kalau suka .Follow la.
Tejumpa , aku ltak la.Saja-suka2 .

Labels:


 

Pengguguman

Oke , Gud AM .Mata x mengantok pown tu lah dok belek blog kesyangan aku nieh !

-Back to topic , blog ni bukan blog experiment dah , mmg akan jadi untuk tutorial and freebies.Oke , about that , aku still berusaha for tuto first aku .

Tutorial yg pertama dan freebies bakal dilahirkan !!!
Comming SOON


-Still learn lagi , dah nak lahir dah tuto tu , okay .

Labels:


 

orang yg first aku tanya

http://munirah-izzati.blogspot.com/

#Ni blog dia , dia orang pertama yang aku tanya smpai aku boleh pegi sejauh ni.Thankx Munirah Izzati  !!
-Follow dia , please.
Big Bear and a big hug .

Labels:


 

Aku pun da jadi TRANSFORMER

okey , jadi skrang ni , keja aku asyik design blog orang je tapi aku heppi sebab skill aku makin bertambah !!

#Thanks kerana beri kepercayaan pada aku nieh.
Thankx for trusting saya ^^

Labels:


 

Pengembaraan Bermula

Eceh , tajuk .Oke , skrang ni . Aku dah tau design blog orang lain.Wohoo , happy x terkata.

-Aku ada skill dah , skit.
Ni , blog dia.
http://izzaburhanz99.blogspot.com/.

#Sebagai ganjaran aku mintak dia tolong follow and promote tu je.
-Korang nak de-design.
Shout atau leave ur comment !

Bf muka mcam ni , OMC.-faints-
Dapat abang pown x pe , yg lain mesti jeolous.
Peace, K I D

Labels:


 

Transformers

Amboi , tajuk tranformer.Hahaha , korang perasan x blog aku nieh 3 kali dah transform , blog ni spatutnya B1A4 punya , tai aku letak BTD -Infinite , sbab x de lagu lain , lagi pun aku suka lagu tu.

#I am a inspirit too lah ~
Infinite-Saranghae !!!

Hani -shi
#sing song


 

Muahahaha

Wah , akhirnya .Aku dah makin pandai bab nieh.WOOHO !Usaha yang x sesia , yeah !


#Happy x terkata , dah tahu nak ltak chatbox dgan cantik kan skit blog yang plain.


B1A4 -cute guys !

Labels:


 

Assalamualaikum

[LIST] TOP 10 "Beautiful Male
Idols" by Weekly Idol Chart
1. SHINee Taemin

2. Infinite Sungjong
3. Super Junior Heechul
4. Kim Hyun Joong
5. ZEA Dongjun
6. 2AM Jukwon
7. MBLAQ Cheondoong
8. B1A4 Gongchan
9. Super Junior Leeteuk
10. 2PM Wooyoung



#Korang tgok tu .
Mushroom Taeminnie ni comel gila .Orang pon boleh kata dia perempuan.Jelez !!



Sungjong-Infinite!!Preety ~

Heechul !
#tuu top 3 , pnat la nak masukkan gamba bnyak .

-assalamualaikum and bye .

Hani Caramello
-chill beb ~

Tuesday, 17 January 2012

 

Oh yeah .

X de kena mengena pun , ok !
Wah , aku ada satu blog dah , yg lain aku dah buang.Jadi , aku kena buat BALEK , wadush.Yg satu lagi memang kena buat balik sbab tu blog main dia . Satu lagi , test subject punya blog .
Yg ni sbnarnya untuk eksperiman but then dah cantik syang nak ubah ,jadi simpa la.

#nanti boleh la saya buat tuto pertama saya tuh .

 

Crita

Prebet Jamilah ??? Aku baru tengok nieh , aku x brapa tgok cita mcam nieh.Tapi aku kind of pissed of dgan
word nieh.

-BODOH
-LEMBAB

#Jgan ckap yang burok-burok , kay .

Hani Caramello
Lolling infront tv ,xoxo.

Paris Girl , Eifeel Tower , yeppeo .

 

Hacker

Betul ke TV3 kena hack , to edit je lha bang oi.Jgan nak hack orang pnya fb , Kau kna hack baru tau , nasib je , de .Nak hack siaran live , need ecuipemnent yang berjuta-juta , de .

#kwan aku kena hack , kesian dia . Hack pon tukar password ke apa , kau buang fb dia.Jahat gila kau .

Gamba x de kna mengena pown , cuma syang kat dia ni.
C H A N S U N G !!!-2 pm

 

Breakfast

Yummy , kenyang dowh !!!
Korang da mkan dah , aku dah aku mkan ni.Ouh , sdap !Nak tak , dtang rumah aku , aku bgi KAKI -hewhewhew(joke-joke xD ).

hani caramello
pagi makan  <3

 

Thankx you

Oke , aku pandai buat semua ni sbb tuto Kak Syiqin , thankx kakak .Dari tuto dia , aku dah buat 3 blog.

http://tiamoadore.blogspot.com/ -ni blog dia , follow kan , ok .

#ni credit saya kakak , x tahu kredit lagi.

-thankx bnyak sekali -lagi.

Hani Caramello,
18/1/2012

 

Notice and Grretings

This is not me .HIASAN semata-mata.
Anyeohaseyo and assalamualaikum.Ni blog ke-3 aku , blog ni bnyak dinsiprasikan oleh B1A4!!!Lagu pown B1A4 nye , cuma satu tu-OST My Gf is a Gumiho .Oke , note this.

Motif blog-
#-untuk mambuat eksperiman dan tuto tersendiri
#-tutorialandfreebies.blogspot.com(hiasan sementara).
#-budak blogger yg rajin blajar untuk tuto first dia.

Jadi klau masa tu blog nieh , kucar-kacir.Ombak tsunami suma.
Maksud nya,hani tgah bereksperiman oke .

Hani Caramello,
18/1/2012


Archives

January 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]