Cookiemonster

Just an ordinary blog from an ordinary little girl .

Monday, 23 January 2012

 

Bla...Blla..Bla..

Boom -3 , zoom-3 . Zoom la kau , bluek . Aku gila k-pop pown salah ke , aku anggap L.joe mcam bf pown salah , adoih . -,- .Aku ada satu hari je lagi la nak pegi asrama , hari ni dah selasa .Nak tolak  x leh aku da kat pahang , sedih la .X dapat nak tolak .So , byebye .

#Untunglah kwan aku budak hot , huhu .
#Kau budak hot of coz la ramai orang minat ,
#Aku budak pendek but aku bangga .

=Mehrong=
Nado Saranghae~

 

Asrama

Asrama ??? , jyeah aku masuk MRSM la hari Rabu nieh .Ouh , tidak bubye internet , k-pop dgan tv.MRSM nye dah la jauh , hadoi .Takpee pandai lha kau nanti .Jagan gedik nak balik .

Aku balik kampung dulu them sepupu aku makcik aku suma duk ckap hati-2 jagan kena buli , hadoii .
Mak cik aku suruh buat muka kerek , hahaha .LOLs .

Dah la ,
k ,bhai.(terpengaruh dengan nafis)
ddong ddong (terpengaruh khutoria ) .

 

Kawan-2

Assalamualaikum  , ouh yeah .Aku x ada update pown sbab kat kmpung takdee internet LOL ,dkat kampung boleh tahn gak ramai yang balik ,akhirnya aku dah boleh bezakan sepupu kembar aku tu .Sorang potong rambut rafee .Sepupu aku plak x abih SMS awek dia , hadoi  = =" ,(sepupu aku ramai lelaki) . Dorang layan game la .

Chill

Aku teringat kwan-2 aku .huhu , kdang aku nieh jahat .Tahun nieh memang x best kot , kwan-2 aku cam pinggirkan aku jerp.Aku takdee kwan pun , huhu .LOLs but aku sayang korang .-11 people.

Aku tahu aku x perfect sorry , aku x cantik , aku x coll and hot tapi aku  sayang kau .

huhu , serious tahun lepas bosan .

#Kau sayang kawan kau , aku sayang !!!










Thursday, 19 January 2012

 

Look-3

Korung perassan x gamba dekat bawah tu , yeh.Itu bf terbaru aku -LJOE , aku fallen kat dia , semalam .Ouh , TEEN TOP !
-Saranghae LJoe

LJoe -cute !

 

Order ??

Hihihi , Gud Pm guys , okay back to de topic.Hah , korang suma ada yang sunbae(senior)and dongsaeng(newbie) kan , masa aku dongsaeng dulu klau bole suma aku nak ubah mcam ada backgroud cantik yg dipanggil "blogskins" , klau nak mintak ada blogskins plus whateva uh boleh , pegi jerit dekat kotak jerit ye .Kepada dongsaeng yang nak shout la , no charge kecuali tlong follow and promote , oke.
#Aku Ikhlas nie !!!
Oii , gamba kau  out of the topic le .(ye ke , hehehe. )
11pm ,
Night -:* 

 

bla..bla..bla

Assalamualaikum , korang tengok tak tv tadi -999 tu , pasal halal tu ,Aku rasa yang hijau-hijau uh ,Tutti Frutti ,oma , shocked kot , aku pernah la makan , sedap sbb ada   %*@# , hadoi .
But , aku x pasti lagi , kena buat penyesiatan lanjut , nanti aku post again pasal benda tu .

#remember aku x pasti lagi , aku tgah siasat lagi , UNDERSTOOD !

Labels:


 

Hoi-3

Assalamualaikum , dua-tiga hari ni keja aku asyik design blog but i am happy , aku kan dah nak pegi asrama mesti lah gunakan masa yang terlebih-lebih ni.

Oke , akuu kan newbie , lama-2 aku dah tau dah skit.Yeah , bnyak benda da aku leh buat .
Aku tgah buat blog ke-dua aku uh , dan ada perubahan yang banyak gak .
Thankx tu tuto-tuto orang yang aku follow , hihihihi.


#Kan aku cakap tuto aku dah nak lahir , yeah .Dia akan lahir dalam esok , lusa ,dan lusanya atau Isnin depan ,promise !
-Tutorial dah nak dilahirkan !!-Wait tau ~


Say Cheese , photogharper dah tangkap gamba anda !





Archives

January 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]