Cookiemonster

Just an ordinary blog from an ordinary little girl .

Monday, 23 January 2012

 

Kawan-2

Assalamualaikum  , ouh yeah .Aku x ada update pown sbab kat kmpung takdee internet LOL ,dkat kampung boleh tahn gak ramai yang balik ,akhirnya aku dah boleh bezakan sepupu kembar aku tu .Sorang potong rambut rafee .Sepupu aku plak x abih SMS awek dia , hadoi  = =" ,(sepupu aku ramai lelaki) . Dorang layan game la .

Chill

Aku teringat kwan-2 aku .huhu , kdang aku nieh jahat .Tahun nieh memang x best kot , kwan-2 aku cam pinggirkan aku jerp.Aku takdee kwan pun , huhu .LOLs but aku sayang korang .-11 people.

Aku tahu aku x perfect sorry , aku x cantik , aku x coll and hot tapi aku  sayang kau .

huhu , serious tahun lepas bosan .

#Kau sayang kawan kau , aku sayang !!!










Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]





<< Home

Archives

January 2012  

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Subscribe to Posts [Atom]